o nama


DOBRODOŠLI NA SAJT DEKAR NAILS
Na tržištu naša kompanija postoji od 2016.-te godine.
Bavimo se prodajom različitih materijala za dizajn noktiju. Poreklom smo iz Ukrajine.
Kako su u Ukrajini izuzetno moderni različiti dizajni, trudimo se da taj trend prenesemo i na tržšite Srbije.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati telefonom ili putem kontakt forme u kartici kontakt


OSNIVAČ BRENDA DEKAR NAILS:

Zdravo svima! Moje ime je Maiia Dekar. Drago mi je da vas pozdravljam na mom sajtu

Pored činjenice da volim životinje i pola svog vremena posvećujem spasavanju beskućnih životinja, moja velika ljubav je nail art!
Više od 20 godina bavim se  Nail artom. Dolazim iz Ukrajine, gde sam i počela svoj rad i završila sam mnoge kurseve i obuke kako bih naučila sve što danas znam. Čak i sada nastavljam da unapređujem svoje kvalifikacije i usavršavam svoje veštine

Zbog dugogodišnjeg iskustva koje imam, stekla sam dovoljno znanja i o samim materijalama koji su najbolji za korišćenje. Jer da bi bio dobar nail art majstor potrebno je da pored znanja i iskustva između ostalog koristiš i dobar i kvalitetan materijal.

Materijali koje imamo u našoj ponudi su pažljivo birani. Svaki materijal koji imamo biram iz najboljih fabrika iz oblasti Rusije, Ukrajine i Kine. Sve materijale prvo sama lično više puta testitram kako bih se uverila u bezbednost proizvoda i kvalitet, jer je kvalitet materijala jedna od osnovnih stvari za dugotrajnost samog rada!

Svi materijali koje imamo su visokog kvaliteta, tako da možete biti sigurni da kada kupujete materijale brenda Dekar nails, kupujete pre svega kvalitet!

Takođe redovno vodim kurseve i obuke kako on-lajn tako i of-lajn

S poštovanjem, Dekar Nails

U ponudi imamo različite materijale koji će učiniti svaki Vaš rad i dizajn na noktima jedinstvenim!
Naš cilj je da naš brend postane prepoznatljiv kao što je i sam materijal i da svi naši kupci budu zadovoljni našim proizvodima, jer kad kupuju proizvode brenda Dekar Nails kupuju pre svega kvalitet!